Tenvir Neşriyat’tan yeni baskı Risale-i Nur Külliyatı

Tenvir Neşriyat’tan yeni baskı Risale-i Nur Külliyatı

Yarım asra yakındır neşir vazifesini titizlikle yerine getiren TENVİR NEŞRİYAT Risale-i Nur Külliyatı’nın yeni basımını 1445 Ramazan ayında yayınladı!

Tenvir Neşriyat, olarak yaklaşık iki yıla yakındır titizlikle devam ettirdiğimiz -25 CİLT- matbu ve mobil külliyat çalışmamızı siz değerli okuyucularımıza sunmayı nasib ve müyesser kılan ve bizi İslâmiyetle serfirâz ve şerîat-ı ğarrâ ile sırat-ı müstakîme hidâyet eden Rabbimize sonsuz hamd-u senâlar olsun.

Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri'nin telif ettiği, 25 kitaptan oluşan Eski ve Yeni Said eserlerinin tamamını ihtiva eden Risale-i Nur Külliyatı’nı; hem büyük boy (17x24), hem de orta boy (13,5x19,5) şeklinde iki farklı boy ile, ithal termo deri, ivory kağıt, yaldızlı, özel tasarım kapaklı, lügatli, ayet ve hadis mealli olarak yeniden basımı yapılarak okuyucuların istifadelerine sunulmuştur.

Kur’an’ın manevî bir tefsiri olan Risale-i Nur Külliyatı’nı okurken; metinde geçen ayet ve hadislerin meal ve kaynakları ilgili ayet, hadisin hemen altına ve lügatler ise sayfa altına yerleştirilmiştir. İki yıla yakın titizlikle yapılan çalışmamızda Arapça, Farisi, Kürdi metinlerin tercümeleri ile birlikte okuyucunun azami istifadesinin arttırılması hedeflenmiştir.

25 cilt ve lügatçeli, ayet ve hadis kaynakları ile yaklaşık 10.000 sayfadan oluşan Risale-i Nur Külliyatı’ndaki kitap isimleri aşağıdaki gibi sıralanmıştır.

1- Sözler
2- Mektubat
3- Lem’alar
4- Şualar
5- Barla Lahikası
6- Kastamonu Lahikası
7- Emirdağ Lahikası
8- İşaratü’l-İ’caz
9- Mesnevî-i Nuriye
10- Asa-yı Musa
11- Müdafaalar
12- Zülfikar Mecmuası
13- Tılsımlar Mecmuası
14- Muhakemat
15- Lemeat
16- Fihrist Risalesi
17- Siracün’n-Nur
18- İctimaî Reçeteler I
19- İctimaî Reçeteler II
20- İman ve Küfür Muvazeneleri
21- Tarihçe-i Hayat
22- Rehberler
23- Nur Çeşmesi
24- Sikke-i Tasdik-i Gaybî
25- Rumuzat-ı Semaniye

17x24 cm boyutunda ve 70 gr. Özel İvory kâğıt ile basılan ve termo deri, özel kargo kutusu ve ücretsiz kargo seçeneğiyle ile birlikte liste fiyatı 12.000 ₺ olan bu sete, Ramazan Bayramı'nın bitimine kadar tanıtıma, internet sitemizden kredi kartı ile 9.600 ₺ kampanyalı fiyat üzerinden indirimli ve taksitli şekilde aşağıdaki linke tıklayarak sahip olabilirsiniz.

RİSALE-İ NUR KÜLLİYATI BÜYÜK BOY SET RAMAZAN KAMPANYASI

Ayrıca ikinci boy olarak 13,5x19,5 cm boyutunda ve 70 gr Özel İvory kâğıt ile basılan, termo deri, özel kargo kutusu ile birlikte ücretsiz kargo seçeneğiyle liste fiyatı 10.000 ₺ olan bu sete, Ramazan Bayramı'nın bitimine kadar tanıtıma, internet sitemizden kredi kartı ile 7.500 ₺ kampanyalı fiyat üzerinden indirimli ve taksitli şekilde aşağıdaki linke tıklayarak sahip olabilirsiniz.

RİSALE-İ NUR KÜLLİYATI ORTA BOY SET RAMAZAN KAMPANYASI

tenvir2.jpg

TENVİR MOBİL

Bununla beraber iki yıla yakın titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde Külliyat basımı hazırlıklarıyla eş zamanlı ilerleyen ve basım ile aynı tarihte yayına giren Risale-i Nur okuma platformumuz TENVİR MOBİL’in ikinci yeni versiyonu siz okuyucuların istifadelerine sunulmuştur.

2020 ve 2022 yılında mantık ilmine dair Risale-i Nur eserlerinden KIZIL İCAZ ve TA’LİKAT kitapları, Prof. Dr. Niyazi Beki hocamız tarafından tercüme edilerek, 1. sınıf baskı kalitesiyle neşri yapılmıştı. Bu iki eser Risale-i Nur camiasında ve Arapça medreselerinde takdir toplamış ve kısa süre içinde hocamızdan online dersler talep edilmişti. Bu çerçevede neşredilen her iki kitabımız, Risale-i Nur okuma platformumuz olan TENVİR MOBİL uygulamasına kütüphanede 26. ve 27. cilt olarak eklenmiş ve ilk defa bir uygulamada mantık şaheserlerinden olan KIZIL İCAZ ve TA’LİKAT kitapları tercümeli bir şekilde yayınlanmıştır. Uygulamayı Google Play ve App Store’dan telefonunuza indirebilirsiniz.

GOOGLE PLAY
APP STORE

TENVİR NEŞRİYAT

Tenvir Neşriyat, asrın mana tefsiri olan Risale-i Nurlar’la, ehl-i imana ve İslam Alemi’ne, bu vesile ile Kur’an’a hizmet etmeyi gaye edinmiş bir yayınevidir.

Üstadımız Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin (r.a), paha biçilmez değerdeki cihanşümul eseri olan Risale-i Nur Külliyatı’nın yarım asra yakın basımını gerçekleştirerek orijinal olarak neşretmeye muvaffak olmuştur. Şimdilerde ise, gelişen teknolojiyi de kullanarak, Nur Külliyatı’nı, “aslî çizgisi”nden inhiraf ettirmeden, matbuat lisanı ve teknolojik lisanlarla, neşriyat vazifesine devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
9 Yorum