Gazzeli Ebu Taha, israilin öldürdüğü babasının ayakkabısına sarılarak teselli oluyor

Gazzeli Ebu Taha, israilin öldürdüğü babasının ayakkabısına sarılarak teselli oluyor

Ebu Taha gibi yübinlerce çocuğun gözyaşlarında boğulasın israil!

Geçtiğimiz aylarda İsrail saldırısında babasını kaybeden 12 yaşındaki Muhammed Ebu Taha'nın cenaze töreninde babasının ayakkabısına sarılıp ağladığı o görüntüler yürekleri burkmuştu.

Saldırının gerçekleştiği evde yaşamaya devam eden Taha ailesi yaşadıkları sıkıntıları ve üzüntüleri AA'ya anlattı.

Gazzeli Muhammed Ebu Taha'nın annesi oğlunun babasının ayakkabısına sarılıp ağladığı videoyu günler sonra komşularının kendisine gösterdiği zaman çok duygulandığını söyledi. Anne, eşinin hayatını kaybetmesinden sonra çok zorlandığını, saldırılar yüzünden çocuklarını okula bile yollamak istemediğini söyledi.

Gazzeli Muhammed Ebu Taha da, "Babamın vefat ettiğini kuzenlerim söyledi. Bunu duyduğumda inanamadım, "Hayır, ölmedi, ölmedi" dedim. Daha sonra hastaneye gittim, babamın morgda kefenli bir şekilde olduğunu gördüm. Kuzenim babamın ayakkabısını almıştı, bana verdi. Bu babamdan bana bir hatıra, babamın kokusu var üzerinde. Babamın bu ayakkabılarını görünce kendisi aklıma geliyor. Ayakkabısının tozunu silip duruyorum hep." dedi.

Gazzeli Ebu Taha, "Savaşın 1 yılı dolmak üzere, babam gittiğinden beri çok zorlanıyoruz. Kendisi bize bakıyor, yemeğimizi, suyumuzu getiriyordu. Şimdi kendi kendimize kaldık." dedi.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum