Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Sıcaklıklar, yağışlar, tahminler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Eskişehir ile zamanla Ankara'nın batı ve kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yarın yurt geneli parçalı ve az bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Eskişehir ve Konya çevreleri yağışlı geçecek.

Pazar günü, Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneyi parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu ve batı kesimler az bulutlu, Orta Karadeniz'in doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batı ve kuzeyi ile Doğu Akdeniz'in doğusu yağışlı geçecek.

Rüzgarın yarın ve pazar günü genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege ve Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeybatısında kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Hafta sonu günün en yüksek sıcaklık değerleri Ankara ve Samsun'da 30, İstanbul'da 31, İzmir ve Adana'da 35, Antalya'da 37, Diyarbakır'da 40 derece civarında seyredecek.

trt

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.