En yeni ve en güzel Ramazan Mesajları | Whatsapp Resimli Ramazan Ayı kutlama mesajları

11 Ayın Sultanı Ramazan geliyor. 16 Mayıs 2018 itibari ile ülkemiz Ramazan'a hoş geldin diyecek. Bir yıldır süren bekleyiş sona erdi. İnsanlar bu kutlu anı sevdikleri ile paylaşmak için Resimli Ramazan Ayı Mesajları arıyor. İşte 2018 Ramazan Ayı Mesajları

Türkiye 16 Mayıs Çarşamba sabahı İmsak vakti öncesi sahur yapacak, İmsak vakti ile de ilk oruçlarını tutmaya başlayacak. Bu önemli gün öncesi bir diğer aranan konu ise 2018 Ramazan Ayı Resimli Mesajları olmuş durumda.

1 Senedir beklenen oruç ayı gelip çattı. 16 Mayıs itibari ile Milyonlarca Müslüman; " Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan" diyecek. 

Bu önemli gün öncesi Müslüman vatandaşlarımız Whatsapp Resimli Ramazan Ayı Mesajları ile sosyal ortamlarda sevdiklerinin Ramazan Ayı'nı tebrik etmenin yollarını aramaya başladı bile.

Oruç ibadeti dinimiz açısından son derece önemlidir. Fakat bir o kadar da Ramazan Ayı'nın ruhu da önemli. Ramazan Ayı'nın güzelliğini sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için En yeni Ramazan Ayı Mesajları sizlerle...

En yeni ve en güzel 2018 Ramazan Mesajları

RAMAZAN AYI DUVAR KAĞITLARI

2018 RAMAZAN MANİLERİ

Olundu âleme müjde Getirir âlemi vecde Ağaçlar ediyor secde Geldi mübarek Ramazan! Deniz suyu serindir Damla gibi derindir Bir tek hurma da olsa Bir mü’mini sevindir.

Aldanma sağa sola, gel gidelim hak yola, güzel oruç tutanın, akıbeti hayrola.

Ramazan'da çok taamdan haz etmem,
hemen kırk elli sahan olsun
Nefsimi ziyade zevkle doylamam
Dilerse bunda şah-ı cihan olsun

Geldim kapınıza durdum
Davula tokmağı vurdum 
Okuduğum manilerle
Sahur vaktini duyurdum 

SMS İÇİN RAMAZAN SÖZLERİ

 

Kainatin yaraticisi ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Ayı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlik için hayirlara vesile olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Ayı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Ramazan Ayı'nız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlariniz atli, sevdaniz kanatli, mutluluğunuz katli, sofraniz tatli, mekâniniz tahtli, ömrünüz bahtli, yuvaniz bereketli olsun…

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Ramazanlara...

Kainatin yaraticisi ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Ayı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlik için hayirlara vesile olsun

Ramazan Ayı'nın milletimizin diriliğine, mazlumlarin kurtuluşuna, insanliğin huzur, bariş ve hidayetine vesile olmasini dileriz.

Mübarek Ramazan Ayı'nı sevdiklerinizle beraber sağlikli ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanliğa hayirli olsun!

Risale Haber

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ramazan Haberleri