İşgalciler, Türkiye’nin İslam’dan uzaklaşması karşılığında İstanbul’u terk etti

Uydurma bir cumhuriyet getirdiler. Bu nasıl bir cumhuriyettir ki ezan ve Kuran okumak yasaktı. Bunları yapanlar Yahudilerin uşağıydı

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, geçtiğimiz gün kutlanan İstanbul'un kurtuluş gününe dair açıklamalarda bulundu. Sırma, "İstanbul’u işgal etmişlerdi evet ama Türkiye’nin İslam’dan uzaklaşması karşılığında İstanbul’u terk ettiler" dedi.

“LAİK OLACAKSINIZ, HARFLERİNİZİ DEĞİŞTİRECEKSİNİZ, İSLAM’I KALDIRACAKSINIZ"

Prof. Sırma'nın Milat Gazetesi'nde yer alan sözleri şöyle:

"Birkaç gün önce kutlanan İstanbul’un kurtuluşu… Düşman ellerini kollarını sallayarak gitti ama karşılığında “Laik olacaksınız, harflerinizi değiştirip dedelerinizle irtibatınızı koparacaksınız, İslam’ı kaldıracaksınız” diktesini yaparak gittiler. Bir tane bile kurşun sıkılmadı, bu ne biçim bir kurtuluştur? İstanbul’u işgal etmişlerdi evet ama Türkiye’nin İslam’dan uzaklaşması karşılığında İstanbul’u terk ettiler. Dolayısıyla İstanbul’un kurtuluşu diye bir olay yok.

YAHUDİLER NE EMRETTİYSE ONLARI YAPTILAR

Kurulan Cumhuriyet değil, despotizmdi. Hocaları astılar, bunlar insan değil, batı ve Yahudiler ne emrettiyse onları yaptılar. Kendilerini temize çıkarmak için de ‘Araplar bizi arkamızdan vurdu’ dediler. Jöntürkler Türkleri öldürdü. Soruyorum; Abdülhamid’i kim tahttan indirdi? Yahudilerle iş birliği yapan jöntürkler ve ittihatçılar. Bugünkü problemlerin başı ittihatçılardır. Uydurma bir cumhuriyet getirdiler. Bu nasıl bir cumhuriyettir ki ezan ve Kuran okumak yasaktı. Bunları yapanlar Yahudilerin uşağıydı. Yahudi yandaşı olan herkesin Allah belasını versin.

İlk yorum yazan siz olun
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Güncel Haberleri