Üsküdar Üniversitesi’nde ‘1. Nebevi Ahlak Sempozyumu’ yapılacak

Üsküdar Üniversitesi’nde ‘1. Nebevi Ahlak Sempozyumu’ yapılacak

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Risale-i Nur Araştırmaları Platformu (RİNAP) paydaşlığında düzenlenen “1. Nebevi Ahlak Sempozyumu Al-i Beyt Platformu Kuruluş Toplantısı” 8 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek

Toplantının açılış konuşmalarını Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yapacak.

Uluslararası Ehl-i Beyt Araştırma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Cesim Zeydanlı, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun, Dünya Seyyidler ve Şerifler Derneği Genel Başkanı Seyyid Hüseyin Zerraki, Azerbaycan Millî İlimler Akademisi Öğretim Üyesi Mehmet Emin Koç, Munzur Üniversitesi Daire Başkanı ve Rektör Danışmanı Zeki Yıldız da birer selamlama konuşması gerçekleştirecek.

Toplantıda “Değişen Dünyada Peygamber Ahlakı ve Ehlibeyt İrfanının Önemi” konulu panel de gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Üsküdar Üniversitesi İTBF Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alparslan Açıkgenç’in yapacağı panelde Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü, Osmanlı Araştırmaları Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Öğr. Üyesi, RİNAP Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Niyazi Beki ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Öğr. Üyesi Prof. Dr. Halil Çiçek konuşmacı olarak yer alıyor.

Toplantı, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te Üsküdar Üniversitesi NP Sağlık Yerleşkesi İbni Sina Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.