Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor

Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor

Yurt genelinde hava sıcaklıklarının kademeli olarak artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, soğuk ve yağışlı havanın ülkeyi terk etmesiyle birlikte artmaya başlayan hava sıcaklıklarının önümüzdeki 5 günlük süreçte mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Yarın ülke geneli parçalı, yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege'nin kuzeyi, Artvin, Rize ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yağış geçişleri bekleniyor.

Yeni haftada ülke geneli parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu yağışlı geçecek.

Yarın hava sıcaklıkları Ankara'da 16, İstanbul'da 17, İzmir'de 21, Antalya'da 18, Adana'da 20, Diyarbakır'da 14, Samsun'da 12 dereceye kadar yükselecek.

Hava sıcaklıklarının kademeli olarak perşembe gününe kadar Ankara'da 25, İstanbul'da 24, İzmir'de 27, Antalya'da 24, Adana'da 32, Diyarbakır'da 25, Samsun'da 18, Trabzon'da 17 dereceye kadar artması öngörülüyor.

trt

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.