Yeni Şafak yazarı İsmail Halis'e Risale-i Nur fırçası

TVnet ve Yeni Şafak yazarı İsmail Halis'in Risale-i Nur hakkındaki mesnetsiz ithamlarına bir tepki de Akşam yazarı ve Türk- Alman Üniversitesi Öğretim Üyesi Taceddin Kutay'dan geldi.
İzlenme: 3947
VİDEOYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum
  • Mustafa Kara / 26 Eylül 2023 12:43

    İsmail Halis'e tavsiyeler: Her şeyi bilirim kibrine kapılmış kişi baştan kaybetmiş sayılır. Çünkü yeni bir şey öğrenmeye ihtiyaç duymaz. Biraz teenni, biraz tevazu İsmail. Her düşündüğünü, hemen herkes bilmek zorunda değil. İnsanlar düşüncelerini süzmeden, işlemeden hemen yazıyorlar. İşlemeden, düşünmeden, süzmeden, uluorta yazmamak konuşmamak lazım. Yazdıklarınızın nereye vardığını ölçmek, tartmak gerek. İşlemek lazım söylediklerinizi, yazdıklarınızı. Bu sözüm nereye gider? Bu sözümden kim nasıl etkilenir diye tartmak lazım. Burada insan içine çıkma meselesi çok önemli. Yani insan içine çıkacak şekilde, yeterince olgunlaştığı zaman düşüncenizi sosyal medyada yayınlamalısınız. Dilimizi insan içine çıkacak şekilde şekillendirip öyle kullanmalıyız sosyal medyada. Son söz: Büyük lokma ye, büyük laf etme İsmail.

    Yanıtla (0) (0)
  • fatih / 18 Eylül 2023 23:33

    muhterem yazar abimiz elleriniz dert görmesin maşaAllah ne güzel yazmışsınız tebrik ederim Allah razı olsun.

    Yanıtla (0) (0)
  • Maner / 15 Eylül 2023 19:35

    Kaleminize sağlık. Elin gâvuru Risale-i Nur okuyup müslüman oluyor. Son zamanlarda müslüman olanlarin yarısına yakını Risale-i Nur vesilesi ile olduğunu söylüyor.
    İçimizdeki müslümanlar ise bu eseri yerden yere vuruyor. Allah aşkına hangi biriniz risalei nurun binde biri kadar İslama ve kurana hizmet etmiş

    Yanıtla (4) (0)
Benzer Videolar