Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş: Dursun Bu Hayasızca Akın!

Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş: Dursun Bu Hayasızca Akın!

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, 15 Eylül Pazar günü "Dursun Bu Hayasızca Akın" sloganıyla "Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş" düzenleyeceklerini belirtti

Eryılmaz, toplumu tehdit eden LGBT propagandası ve dayatmasına karşı ailelerin katılımıyla Saraçhane'deki Fatih Anıt Parkı'nda toplanarak Beyazıt Meydanı'na kadar yürüyeceklerini anlattı.

Eryılmaz, LGBT propagandasının yasaklanması ve toplumsal cinsiyet eşitliği kavramlarının mevzuattan çıkarılması için 150 bin ıslak imza toplandığını ve bu taleplerin Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulduğunu aktararak, "Toplumun en temel ve doğal birimi olan ailenin korunması, milletimizin bekası, devlet ve toplumun sürdürülebilirliği için elzemdir." dedi.

Güçlü aile yapısını tahrip etmeye yönelik küresel odaklar tarafından saldırılar düzenlendiğini öne süren Eryılmaz, "Emperyalist küresel odaklar, çarpık ve marjinal ilişki biçimlerini birçok araçla dayatmaktadır. LGBT lobilerinin elinde mankurtlaştırılan evlatlarımız, birçok fizyolojik, psikolojik problem ve madde bağımlılıkları ile intihara sürüklenmektedir." ifadelerini kullandı.

Paris'te düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın açılış seremonisine değinen Eryılmaz, "Bu organizasyon LGBT dayatmasının uluslararası boyutlara ulaştığının göstergesidir. Kadınlar, biyolojik cinsiyeti erkek olan translar ile aynı kategorilerde yarışmaya mecbur bırakılmıştır. LGBT lobileri, kadın haklarını hiçe saymış, kadın sporcular bu haksız rekabet karşısında isyan etmiştir." diye konuştu.

aile.jpg

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.