İslâm’sız Türklük, en gerçek tehlikelerden biridir

İslâm’sız Türklük, en gerçek tehlikelerden biridir

Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç, "Türkiye’de son yıllarda özenle ve inatla inşa edilen “İslâm’sız Türklük” ideolojisi, bu ülkenin istikbali için en gerçek tehlikelerden biridir" dedi

Kılınç, yazısında Kayseri'de Suriyelilere karşı yapılan provokasyona dikkat çekti.

Türk'ün İslâm’la beraber var olduğunu ve tarihe adını yazdırdığı bütün parlak başarıların İslâm’ın emrinde olduğu sürece gerçekleştirebildiğini belirten Kılınç, şunları yazdı:

ÖZENLE VE İNATLA İNŞA EDİLEN “İSLÂM’SIZ TÜRKLÜK” İDEOLOJİSİ

"Türkiye’de son yıllarda özenle ve inatla inşa edilen “İslâm’sız Türklük” ideolojisi, bu ülkenin istikbali için en gerçek tehlikelerden biridir. Türklüğü İslâm’dan ayırdığınızda geriye kaba bir faşizmden başka bir şey kalmayacaktır. Ondan sonra artık, yabancı istihbarat örgütleri akılsız kalabalıkları istediği şekilde güdebilecektir. Türk, İslâm’la beraber vardır ve tarihe adını yazdırdığı bütün parlak başarıları İslâm’ın emrinde olduğu sürece gerçekleştirebilmiştir. Bugün İslâm’ı ve İslâm’ın bütün tezahürlerini (“İslâm kardeşliği” de elbette bunlardan biridir) “Arapçılık” ya da “Araplara özenme” olarak yaftalayan zehirli dil, Türklüğe ve Türklere en büyük kötülüğü yapmaktadır."

RUS, UKRAYNA, İNGİLİZ VE ALMANLARA SON DERECE MÜSAMAHAKÂR, ARAPLARA DÜŞMAN!

Yabancı düşmanlığının bilhassa Müslüman halklara yöneltilmesi ve ülkemizde mukim Ruslar, Ukraynalılar, İngilizler, ve Almanlara karşı son derece müsamahakâr ve alttan alan bir üslubun kullanılmasının mülteci karşıtlığı ile İslâm düşmanlığının kardeş ideolojiler olduğunu gösterdiğini vurgulayan Kılınç, “Yabancı dilde tabela olmaz” diyerek esnafın helal kazancına el uzatanların sadece Arapça tabelalarla uğraşması, bunun yanında İngilizce ve diğer Batı dillerine herhangi bir müdahalenin olmaması da aynı tavrın tezahürüdür" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum